CG_Mira_Modell_0043

Charlotte T Strömwall | Fotograf

Om vi bara använder vår syn då vi betraktar en måltid, kan samma maträtt se utsökt god ut eller vara fullkomligt motbjudande. Allt beror på ljussättningen – det insåg jag tidigt i min karriär som stillbildsfotograf. Nu överstiger den 25 år. Jag har under tiden hunnit förfina min kompetens inom detta område, både vad gäller det tekniska och belysning av modell eller produkt.

Med utgångspunkt från Limhamn i Malmö tar jag mig an reklamuppdrag inom såväl matindustrin som klädbranschen. Bredden ser jag som en styrka vid arbete i denna region. Detaljerna är avgörande, till exempel vid fotografering av smycken. Det krävs en uträkning för varenda blänk och med raka linjer uppfattas bilden vackrare.

I min fotostudio finns möjlighet till både produktfotografering och modeplåtning. Loungen fungerar som biosvit för presentationer av de filmuppdrag jag numera även är delaktig i. Genom nya utmaningar utvecklas jag – det vore kul att jobba tillsammans!