CG_Mira_Modell_0043

Charlotte T Strömwall | Fotograf

All fotografi beror på ljuset & ljussättningen – det insåg jag tidigt i min karriär som stillbildsfotograf. Nu överstiger den 25 år. Jag har under tiden hunnit förfina min kompetens inom detta område, både vad gäller sättet att ljussätta och hela den tekniska biten.

Med utgångspunkt från Malmö tar jag mig an uppdrag inom såväl matindustrin som klädbranschen. Bredden ser jag som en styrka vid arbete i denna region och även i andra delar av Sverige. Detaljerna är avgörande, allt kommer ner till att maten ser god ut och att man vill köpa produkterna på bilden man ser!

I min studio finns möjlighet till både produktfotografering och modeplåtning.

Jag gillar utmaningar och skulle likna mig vid Pippi i viss mån med citatet ”Det har jag aldrig provat tidigare så det klarar jag helt säkert”…..

Ta gärna kontakt för en kostnadsfri testfotografering och se vad jag går för…..