Bågar i massor

Posted on augusti 14, 2020

Att återanvända bilder!🤩

Posted on maj 20, 2020

Det är ett bra tänk att försöka återanvända bilder i dessa tider,  även om jag inte tjänar så mycket så får man försöka hjälpa sina kunder!

Jag fick en heldagsfotografering av SANNEX i mars precis när Covid-19 hade fått sitt utbrott.

Förstår att de inte vill lägga mer pengar på nya bilder utan vi gör om gamla för att kunna komplettera materialet! Andreas har gått ner rätt mycket i vikt sedan dessa togs 2016 så jag har fixat och trixat lite. Mitt älskling verktyg ”gör flytande” under filter gör jobbet i Photoshop.

Här ser ni före och efter, från raw bilder till fixat och klart!

Min bild pryder senaste nr av Country Smart🌿

Posted on maj 17, 2020

Kul när man sitter och bläddrar i tidningshyllan på den digitala plattformen Readly och upptäcker att de tagit en bild som jag gjorde för svenska företaget Chamois räkning…. styling by Eva Lindh

</a

Unga glas ögonbärare fotograferade för reklamkampanj !

Posted on maj 16, 2020

För en vecka sedan gjorde jag ett jobb med två fantastiska unga modeller och glasögonmärket Young för OPO.

Vi höll till utomhus pga tiderna nere vid ryttarfälten på Limhamnsfälten i Malmö, sedan iväg till en trädgård och 17 fantastiska valpar 🥰. Här tillsammans med Lisa Loderus från marknad som satt samman plåtningen med modeller och vovvar. Har jobbat med Nikon 850D 70-200 mm med kort skärpedjup samt satt ljus utomhus med mina B10, 2 st en snett bakom och en snett framför med en okta softbox ….

 

Så glad för denna fotografering med Moderaterna💙

Posted on april 25, 2020

När vi befinner oss i denna Corona tid så blir man extra glad för en beställd fotografering som ger lite intäckter! Med hjälp av stylist och makeupartist Max Söderberg gjorde vi nya fina bilder på oppostionsrådet Torbjörn Tenghammar.

Tack för igår, lägger snart upp färdiga bilder!

Lägger med light setup så ser ni hur jag har jobbat📷💡

God Jul i februari 🎄

Posted on februari 5, 2020

Hej!

Nu är vi redan igång med julen 2020, verkligen bra framförhållning hos min kund KåKå… jag fick direktiv att det skulle vara en vit Xmas 2020, så vi har kört enkelt, krispigt och vitt, mycket skandinaviskt……jag målade några ikea hyllplan lite slarvigt med grundfärg , hyllorna har stått ute ett år för att få patina….. har även använt grånad träsida ….

Med en enkel krispig ljussättning så fick vi vår skandinaviska jul 2020… kolla in min ljussättning på skissen!

 

PYRAMID med Väla på besök i studion

Posted on januari 30, 2020

Hej!

Min kund Pyramid Communication i Helsingborg 💜💙💚💛🧡❤️ har börjat komma på regelbundna besök för att plåta för Väla Magasin och glad blir jag…. nu var det det dags för #1 2020 , körde lite produktbilder mot vitt sedan en hel del små miljöeer i befintligt ljus… supernajs att ha dagsljus lysrör så jag kan köra befintligt ljus i studion….Kort skärpedjup gör skillnad!

En hel vecka med favoriten 🥐🥖🍞🍪

Posted on januari 22, 2020

Hej!

Bokad hela veckan för KåKå! Glad är jag😁! Vi ska köra hårt med diverse kampanjer för säljcykel 2 2020. Nu har vi avverkat kanelbullens dag, farsdag, brödbaser…. kommer även köra en tårtdag och lite halloween i vecka…..

Dokumentären om Marianne Mörck på SVT

Posted on januari 1, 2020

Bilden som valdes att presentera dokumentären av Marianne Mörck av Pernilla Hultén är ursprungligen en bild tagen för Malmö Opera till föreställningen Zorba för några år sedan… jag tog denna bild i min studion med ett huvudljus som jag haft som mitt signum, en blandning av en softbox och en spot… blir samtidigt mjukt och hårt… rynkor slätas ut … ett ljus som faktiskt vem som helst blir vackra i ! Marianne blev ju hur fin som helst, tror att hon själv faktiskt gillar denna bild.

Julen 2019

Posted on december 20, 2019

Jag har skapat lite black X-mas tillsammans med KåKå 🖤. Ljuset är satt på ett stereosätt med mina Profoto B10 och tillhörande smal softbox från vardera håll … låga stativ, så det blir något av släpljus på produkterna! Bakgrunder av EZENZE.com, Marianne som håller till i Köpenhamn är så duktig på att måla vad som helst! GOD🎄JUL