Agneta och Carolina

Posted by Charlotte Strömwall on april 6, 2019 in Uncategorised | No Comments

Hej, ni som läser min blogg, inte mycket aktivitet på senaste tiden, men nu tänkte jag göra ett ryck! Fotograferade Agneta och Carolina för några dagar sedan. SVT hade precis filmat färdigt av det materialet som ska sändas till Påsk, då vi hade ungefär en ca 10 min kort plåtning…. Resulterade i bla denna pressbild, det finns faktiskt lite mer! Taget med en åttakantig softbox på Agneta och Carolina in från höger + belysning från vänster med balja mot bakgrunden , vilket ger en toning av ljuset på bakgrunden, samt ett litet softbox ljus mot Carolina & Agneta snett in från bakre vänster hörn…. nåväl skulle ritat upp men kolla på bilden så ser ni säkert hur jag satt ljuset. Allt ljus från mina Profoto D4 agregat med tillhörande lampor samt En Nikon D850 med AF-S Nikkor 70-200mm f/2,8E FL ED VR…

GynningX2 Mars2019 MinWebb

Leave a Reply