Bilder från semestern som troligen ska ställas ut…….

Posted by Charlotte Strömwall on augusti 8, 2018 in Uncategorised | No Comments

Ja, nu har jag äntligen haft lite semester i mitt älskade Frankrike och faktiskt fotograferat som jag brukar….

Landade i Nice och åkte efter två dagar upp till St Paul de Vence och vårt älskade Colombe D’Or där jag tagit så många av mina utställningsbilder tidigare år. Efter 3 dagar där for vi vidare till Aix en Provence och besökte bl.a Cezanne’s ateljéer samt fick möjlighet att besöka ett av Frankrikes kändaste konditorier, Roy René som tillverkar den kända kondis bakverket Calissons. Därefter körde vi vidare mot Arles och deras stora fotografi utställning över hela stan… klart vi fick besöka en hel del gallerier och muséer, vissa gallerier följer mig dessutom på Instagram efter detta…. kul!

Vi hann med ett besök nere i Sainte Marie de la Mer och upplevde en lite udda tradition från tonårstjerna som skulle introduceras i vuxenlivet via deras mentorer som såg ut att vara mormor eller farmor, tog lite bilder i svartvitt såg nästan ut som jag hade varit på en resa bak i tiden….. men efter dessa fina ställen som avslutades med Cannes fick jag med mig några fotopärlor som jag tänker blåsa upp stort och försöka sälja…. vi får se hur det går!

Galleri Lundqist närmar sig …. det berättar jag om senare i höst!

Leave a Reply