BTS,Panasonic Eco solutions Nordic

Posted by Charlotte Strömwall on november 4, 2019 in Uncategorised | No Comments

Här är jag igång med lite nya produktbilder för Panasonic Eco solutions Nordic i studion, en produkt som heter Loop Tester. Jag har använt av mig plexiskiva i vitt som bakgrund till de “rena” produktbilderna för jag vill åt en spegling av produkten som jag ofta tycker ger en lyxigare effekt! Kunden som heter landa brukar nästan alltid tycka att bilderna ser lyxigare ut än i verkligheten, vilket är meningen…. bilden ljuger aldrig?. Jag har satt en stor softbox som allmänt ljus ovanifrån och sedan en lampa med balja på bakgrunden för att få ett krispigt motljus så speglingen kommer fram.En mindre softbox till höger som är satt som släpljus för att få fram metallen ordentligt samt en större softbox till vänster som huvudljus. Sedan en liten spot som förstärker panel eller någon detalj, använder mig av Profotos Multispot med Dedolight attachment för att kunna forma en så lite spot som möjligt, dessa har jag använt mycket till smyckes fotograferingar eftersom man kan forma små små punktbelysningar! Pinnen som stöttar locket retuscherade jag bort i efterhand.

IMG 6055 scaled e1578048464736 Panasonic LoopTester201910633 Panasonic LoopTester201910607 Panasonic LoopTester201910601

Leave a Reply