Min Sverigeturné i förra veckan…..

Posted by Charlotte Strömwall on maj 4, 2018 in Uncategorised | No Comments

Jag har varit iväg hela förra veckan och jobbat för KåKå, Orkla som är min största kund . KåKå är ett grossit företag inom bageriindustrin och kan leverera allt från tårtkartong till mjöl och handskalade räkor…. så nu åkte jag till Mickes ställe i Munka Ljungby i norra Skåne, därefter Ica Maxi , Jönköping, vidare till Bagarn i Södertälje. Kompletterande fotogrfaering hos Lindquist’s i Stockholm och sist landade jag på självaste KåKå’s lager i Örebro och där jag tog bilder till den uppdaterade Ehandeln…. dessutom har jag i denna veckan varit på besök hos @fredriksbrodochbakverk i Färjestaden på Öland… mycket goda grejer hos Fredrik. Åkte dit för att ta specifika bilder för honom till årets kampanjer. Ni kommer få se resultat av bilderna….först lite #bts från bagerierna. På resan har mina följeslagare #nikond850 samt mitt #profoto med 4 st #profoto kit #profotob2  hängt med hela tiden….

 

Leave a Reply