Hos Almi……på Gustav i Malmö pågår uppdatering!

Posted by Charlotte Strömwall on oktober 5, 2020 in Uncategorised | No Comments

Har varit uppe hos #Almi Malmö i två dagar och uppdaterat en brokig samling av porträttbilder från olika tillfällen och ett par olika fotografer… nu ska vi få till en helhet och att allt ska se likadant ut + att det enkelt ska kunna kompletteras!
Jag har jobbat med 4 st B10 huvuden från #profoto . Sedan långt tillbaka är jag en fotograf som kör Nikon och här använt en #nikond850 med en #nikkor70-200mm optik för att få en komprimerad  och ”smalare” look av det färdiga porträttet!
Ni kan titta på min ljussättning här nedan…..I ljussättningsbeskrivningen ser paraply och softbox större ut men allt är tillbehör till #profotob10 familjen 🖤

”Behind the scenes” när vi fotograferade Sanna för Funny Girl!

Posted by Charlotte Strömwall on september 12, 2020 in Uncategorised | No Comments

I fredags hade musikalen premiär, här kommer lite bilder från jobbet bakom affischen i februari, strax innan Corona utbrottet!
Här ser ni hur jag jobbade med affischen för Funny Girl och ljussättning med mina #profotoB10 samt #nikond850! Hade även med en #profotoA1 bakom Sanna för att få till överstrålning och en effekt av scenljus. Fotograferat på Operan med Exklusiv hjälp av ljussättare Magnus, dessutom var Kostymör Camilla Thulin och bla Katja Tauberman från Operan på plats.

Bågar i massor

Posted by Charlotte Strömwall on augusti 14, 2020 in Uncategorised | No Comments

Äntligen igång med lite jobb för Väla…..

Posted by Charlotte Strömwall on augusti 11, 2020 in Uncategorised | No Comments

Nu känns det xtra kul att få jobba med kunder på riktigt när saker och ting börjar komma loss från pandemin pausen! Jobbade idag med Väla och reklambyrån Pyramid🔺

Här jobbade vi i studion med profoto och Nikon d850!

Nytt och fräscht hos Kockum & Kockum i stan!

Posted by Charlotte Strömwall on juni 12, 2020 in Uncategorised | No Comments

Drog iväg igår till Kockum & Kockum för att uppdatera bilderna på det nyrenoverade lokalerna där allt startade på Bergsgatan i Malmö. Numera ingår ca 12 praktiker runt om i Skåne. Paret Kockum har en så fin smak! Härligt att se en ny fräsch inredning på Bergsgatan👌 Fotograferat med min #nikonz6 i befintligt ljus ☀️.Färdigställda bilder i #captureone och i #photoshop

Att återanvända bilder!🤩

Posted by Charlotte Strömwall on maj 20, 2020 in Uncategorised | No Comments

Det är ett bra tänk att försöka återanvända bilder i dessa tider,  även om jag inte tjänar så mycket så får man försöka hjälpa sina kunder!

Jag fick en heldagsfotografering av SANNEX i mars precis när Covid-19 hade fått sitt utbrott.

Förstår att de inte vill lägga mer pengar på nya bilder utan vi gör om gamla för att kunna komplettera materialet! Andreas har gått ner rätt mycket i vikt sedan dessa togs 2016 så jag har fixat och trixat lite. Mitt älskling verktyg “gör flytande” under filter gör jobbet i Photoshop.

Här ser ni före och efter, från raw bilder till fixat och klart!

Min bild pryder senaste nr av Country Smart🌿

Posted by Charlotte Strömwall on maj 17, 2020 in Uncategorised | No Comments

Kul när man sitter och bläddrar i tidningshyllan på den digitala plattformen Readly och upptäcker att de tagit en bild som jag gjorde för svenska företaget Chamois räkning…. styling by Eva Lindh

</a

Unga glas ögonbärare fotograferade för reklamkampanj !

Posted by Charlotte Strömwall on maj 16, 2020 in Uncategorised | No Comments

För en vecka sedan gjorde jag ett jobb med två fantastiska unga modeller och glasögonmärket Young för OPO.

Vi höll till utomhus pga tiderna nere vid ryttarfälten på Limhamnsfälten i Malmö, sedan iväg till en trädgård och 17 fantastiska valpar 🥰. Här tillsammans med Lisa Loderus från marknad som satt samman plåtningen med modeller och vovvar. Har jobbat med Nikon 850D 70-200 mm med kort skärpedjup samt satt ljus utomhus med mina B10, 2 st en snett bakom och en snett framför med en okta softbox ….

 

Så glad för denna fotografering med Moderaterna💙

Posted by Charlotte Strömwall on april 25, 2020 in Uncategorised | No Comments

När vi befinner oss i denna Corona tid så blir man extra glad för en beställd fotografering som ger lite intäckter! Med hjälp av stylist och makeupartist Max Söderberg gjorde vi nya fina bilder på oppostionsrådet Torbjörn Tenghammar.

Tack för igår, lägger snart upp färdiga bilder!

Lägger med light setup så ser ni hur jag har jobbat📷💡

God Jul i februari 🎄

Posted by Charlotte Strömwall on februari 5, 2020 in Uncategorised | No Comments

Hej!

Nu är vi redan igång med julen 2020, verkligen bra framförhållning hos min kund KåKå… jag fick direktiv att det skulle vara en vit Xmas 2020, så vi har kört enkelt, krispigt och vitt, mycket skandinaviskt……jag målade några ikea hyllplan lite slarvigt med grundfärg , hyllorna har stått ute ett år för att få patina….. har även använt grånad träsida ….

Med en enkel krispig ljussättning så fick vi vår skandinaviska jul 2020… kolla in min ljussättning på skissen!