Snabbjobb med AAK idag!

Posted by Charlotte Strömwall on november 12, 2019 in Uncategorised | No Comments

Min kund Tina på AAK ringde på fm idag och behövde en bild på Rapsolja till en annons som skulle vara färdig idag!

Sagt och gjort, vi dukade upp ett bord satte endast ett indirekt ljus på mina vita väggar i min mini studio, då fick jag ett soft mjukt motljus, tycker alltid att det blir så fräscht när man fotograferar mat…. som bakgrund användes ett vitt filter papper som jag hade i studion och som skrynklades lätt. Av 4 utvalda varianter hade Tina valt den som vi båda kände var finast!

Så på bara några timmar hade annonsen gått iväg, så här blev det, super fint och med all enkelhet som i vått och torrt är mitt motto!

Som utrustning använde jag mig av min Nikon D850 med ett Nikon 105/2.8G med 5,6 som bl och 1/160 s + två Profoto D10:or med reflektorer…..

OljigImage 10 OljigImage 4 OljigImage 1 OljigImage 32

Leave a Reply